Рубрики: Гороскопи
03.06.2022 23:48

Гороскоп на червень 2022 року від Анжели Перл для Овнів, Тельців та Близнюків: на кого чекають великі прибутки?

Знаменита астролог Анжела Перл зробила детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку на червень. Дізнайтеся всі деталі прогнозу на місяць.
Поділитися

Знаменита астрологиня Анжела Перл зробила розбір прогнозу для усіх знаків зодіаку на червень місяць. Зокрема, вона пообіцяла деяким знакам підйом фінансових справ та отримання матеріальних благ.

Овни

Марс цього місяця повертається на знак Овна до 21-го будинку. Цикл Марса – два роки. Раз на два роки він повертається та приносить багато енергії. Ця енергія принесе не тільки багато нових подій, змін у житті та активність, але й як результат підйом у фінансовій сфері.

“Цього разу буде найкраще повернення, тому що він з’єднуватиметься з Юпітером. Марс – це планета енергії, дії, ініціативи. Ви будете сміливішими, ризиковішими, робити щось, починати”, – розповіла астролог.

Ризики Овнів будуть повністю виправдані, оскільки вони принесуть фінансове благополуччя та неабияке везіння.

Тельці

Червень стане місяцем відкриттів для представників цього знаку. Тельцям відкриються нові знайомства, можливість отримати нові знання, збільшити свою освіту, налагодити зв’язки з новими важливими людьми. Також місяць підходить для того, щоб позбавитися старого мотлоху, речей, якими ви не користуєтесь та почистити простір навколо вас.

Близнюки

Червень — місяць Близнюків, тому він буде найвдалішим та найщасливішим саме для представників цього знаку зодіаку. Анжела Перл каже, що усі мрії та бажання Близнюків будуть збуватися, варто тільки точно знати, чого хочеш. Тож підйом у фінансовій сфері також вельми можливий для цього знаку зодіаку, якщо покращення цього питання стоїть в приорітеті у Близнюків.