|
09.06.2023 13:56

10 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Тищенко, Зеленська та Гвоздьова приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Кожного дня ряд певних імен зустрічають свій День ангела та дякують йому за небесний захист. Отже, сьогодні свої іменини відзначають: Захар, Денис, Дмитро, Гнат, Євтихій, Іраклій, Микола, Микита, Павло, Петро. Та жіночі імена: Олена, Ілона й Еллада.

З представників українських знаменитостей подякувати своєму янголу-охоронцю, відсвяткувати своє свято та загадати здійснення найзаповітнішого бажання можуть: ресторатор, політик, телеведучий Микола Тищенко; танцівниця та хореографиня Ілона Гвоздьова та перша леді України Олена Зеленська.

10 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Кожен з них має свій вплив на розвиток України, свою аудиторію прихильників та певну значущість, тому День ангела чудовий привід попросити ще більшого захисту для себе та своєї сім’ї.

10 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, 10 червня в церковному календарі відзначають день пам’яті преподобного Микити Сповідника. Існують правила, яких вірянам радять дотриматися: не можна сваритися, лихословити та гніватися; не працюйте, відпочиньте, присвятіть вільний час родині, спілкуванню з близькими та молитві; не залишайте відчиненими двері в будинку.

10 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Іменини – чудовий привід для того, аби посидіти в колі своєї сім’ї, в тихій та затишній атмосфері, де панує любов, злагода та розуміння. Тож, вітаємо з Днем ангела всіх вищеперерахованих імен та наших українських зірок, які відзначають це свято.