9 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Настя Каменських та Петро Порошенко приймають вітання

Церковні свята відіграють велику роль для всіх вірян, а також тих, хто дякує долі за приємні моменти та захист, який дається нам вище. Дізнаємося, кого сьогодні варто привітати з іменинами.

В давнину вважали, що янгол-охоронець здатен оберігати нас від бід та усіляких неприємностей з більшою силою тоді, коли дитину названо тим ім’ям, які в той день святкували День ангела. Тож, сьогодні варто привітати близьких та рідних таких імен: Аліпій, Петро, Іван, Леонід, Леонтій, Ян, Ніл. Та жінок, яких звуть: Анастасія, Діана та Феодора.

З представників українських знаменитостей здійснення найзаповітнішого бажання у свого ангела-охоронця можуть попросити: співачка Настя Каменських та політик, колишній Президент України Петро Порошенко.

Настя Каменських засвітила округлий живіт
9 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, віряни святкують ще одне свято – пам’ять святої Феодори Олександрійської, тому існують певні правила, яких варто дотриматися цього дня: не сваріться з рідними та друзями й нікого не ображайте; не варто носити в кишенях монет, оскільки це може призвести до втрати фінансів; не вимітайте сміття з будинку та не виносьте його, краще залишіть це на наступний ранок.

Петро Порошенко
9 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Існує різниця між твердженнями “день народження”, “іменини” та “день Ангела”, оскільки це майже одне і теж, але дещо не так. Сьогодні іменини пропонують говорити лише в одному значенні, тобто більше як особисте свято людини, що збігається зі вшануванням однойменного святого. День ангела люди святкують ще і як День свого хрещення, а не тільки за календарем, де зазначено своє ім’я.

Отже, вітаємо всіх вищеперерахованих з їхнім Днем ангела та бажаємо, аби янгол охороняв ще з більшою силою та відповідальністю.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?