|
11.06.2023 10:02

12 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Наталія Могилевська приймає вітання

Автор: Юлія Ящук

Посидьте та проведіть свій час в колі родини, особливо, якщо сьогодні ви зустрічаєте власні іменини. Отож, 12 червня День ангела святкують ряд імен: Василь, Яків, Іларіон, Ісаакій, Наталя.

З представників українських знаменитостей попросити про здійснення найзаповітнішого бажання, а також помолитися за власну безпеку може відома співачка країни Наталія Могилевська.

12 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, всі віряни сьогодні вшановують пам’ять преподобного Ісаакія. Тому, існує низка правил та порад, який варто дотримувати, аби не згрішити перед Всевишнім: не варто купатися у водоймах, адже можна зустріти русалок; не вбивайте змій, інакше накликаєте біду в родину; заборонені будь-які роботи в полі або заняття рукоділлям.

В народних прикметах Ісаакія називали Змієвиком, тому цього дня не радять вбивати змій, бо їх родичі будуть вам мстити. Предки вірили, якщо людину вкусить змія 12 червня, то її ніяк не врятувати. Звичайно, вірити прикметам та мудрощам, які пішли з давніх-давен справа кожної свідомої особистості, однак бути обізнаним та ознайомитися з інформацією все-таки варто.

Проте свято День ангела – щире, світле та позитивне, яке віряни радять провести в атмосфері духовності, тиші, спокої та гармонії з родиною, собою та власним ангелом-охоронцем.

Тож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен та відому українську музичну виконавицю Наталію Могилевську.