|
11.03.2024 20:57

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Варіння яєць – щось зрозуміле, коли мова заходить про приготування тієї чи іншої страви. Після того як продукт дійде до стану готовності, більшість господинь так само за звичкою зливають воду, що залишилася, в раковину.

Експерти розповіли про користь води з-під варених яєць

Експерти розповіли про користь води з-під варених яєць

Однак для рідини, в якій варилися яйця, можна знайти інше, набагато більш підходяще застосування. Така вода, на відміну водопровідної, не autocorrection.cancel.

У ній міститься велика кількість мінеральних солей, які перейшли сюди у процесі варіння яєць. Таке безкоштовне, але цінне підживлення буде корисним для будь-яких рослин, які вільно розкинулися на підвіконнях у вашій квартирі.

Тому замість того, щоб без жалю відправляти цінний відвар у злив кухонної раковини, остудіть рідину та використовуйте для поливу зелених вихованців. Домашні рослини будуть дуже вдячні за несподіване добриво.

Привіт, що так само можна використати і саму з крупу яєць. Але для цього доведеться її перетерти у порошок. Зробити це набагато простіше за допомогою блендера. Такий порошок можна вживати самостійно, як харчову добавку з кальцію, так і вносите у групу, аби рослини також мали можливість отримати даний необхідний для росту та міцності елемент.

Нагадуємо, що вносити мінеральні подкормки для рослин не просто дуже важливо, обов’язково. Особливо, якщо у вашому ґрунті є рослини, які швидко його виснажують. Наприклад, ті ж самі квітки ранункулюса мають схильність повністю витягувати усі мінерали із землі.

Мінеральна добриво краще вносити у квітні-травні, до того, як сформується плоди та квітка. А в період цвітіння цього робити вже не варто, так як ще раз наявність доброго квітка відпаде набагато швидше. Це погано як і для декоративних якостей вашого саду, так і для врожаю, адже комахи матимуть набагато менше часу для процесу завʼязки.