|
08.12.2023 16:42

Вимісили тісто – і в м’ясорубку: рецепт ароматного печива у вигляді квітки – гості будуть вражені

Здебільшого уся проблема полягає в тому, що господині невчасно дістають печиво з духовки, через що після остигання воно стає твердим. Пропустити цей момент дуже легко, достатньо лише кілька хвилин, і холодне печиво буде наче сухарики.

Також не менш важливим моментом є вміст цукру у тісті, адже чим більше його стає, тим твердіше сам виріб. Карамилізація проходить неймовірно швидко, і проконтролювати цей момент часом буває майже неможливо. Тим не менш, існує велика кількість рецептів приготування печива, на які дійсно можна покладатися, і якщо дотримуватися усіх умов технології, то зробити його погано просто немає шансів.

Ба більше, можна здивувати своїх рідних та гостей не тільки неймовірним смаком та ароматом, але й зовнішнім виглядом печива. Це абсолютно новий рівень знань на кухні, якого можна досягти маленькими секретами. Якщо ви думаєте, що зробити печиво у вигляді квітки у домашніх умовах майже нереально, то ви глибоко помиляєтеся. Цей процес проходить неймовірно легко, якщо у вас є звичайна м’ясорубка, а вона як правило є у кожної господині.

Звичайно, буде набагато краще, якщо у вас вдома є під рукою глазур або топінг, якими ви зможете зробити вигляд кондитерських виробів дуже апетитним. Навіть звичайний шоколад та м’ята зроблять їх набагато привабливішими для дорослих та дітей. Давайте дізнаємося, як правильно зробити смачне печиво у вигляді квітки.

Інгредієнти

  • цукор – 1 ст.;
  • яйця – 3 шт.
  • сода – 0,5 ч. л.
  • оцет
  • маргарин – 250 г;
  • борошно – 2,5-3 ст.

Як приготувати смачне печиво вигляді квітки

Збити міксером яйця з цукром, додати соду з оцтом, ще раз збити. Додати теплий маргарин, розтерти, знову збити до однорідності.

Рецепт тіста на печиво

Поступово додавати борошно. Коли тісто стане еластичним та перестане липнути до рук, необхідно прибрати у холодильник.

Як приготувати печиво

Тісто пропустити через м’ясорубку, відрізаючи печиво, коли воно опуститься приблизно на 5 см.

Печиво на маргарині

Тісто відрізати по надходженню на плоску поверхню та виставити на деко, застелене пергаментом. Духовку включити та розігріти. Після цього, ставимо печиво на 40 хвилин.