|
03.12.2023 23:25

Смачна намазка з грибів та плавленого сиру до чаю та на перекус: елементарний рецепт, який завжди виходить

Намазки на бутерброди – це напрочуд різноманітні та смачні закуски, які можуть задовольнити будь-який смак. Вони ідеально підходять для приготування швидких закусок та для прикраси святкового столу.

Готується намазка із грибів дуже швидко, просто і виходить дуже апетитною. Вона обов’язково сподобається вам своїм ніжним, м’яким смаком, приємною консистенцією та яскравим грибним ароматом. Такий паштет можна подавати не тільки як закуску, але і використовувати його як начинку для тарталеток. Склад паштету дуже простий, включає лише кілька доступних інгредієнтів.

Для яскравішого аромату в паштет додають різну свіжу зелень, а для пікантності трохи часнику. Щодо спецій, то в даному випадку обмежимося чорним перцем, щоб не перебити насичений грибний смак. Ви ж за бажанням, можете надати паштету гострого або пряного смаку, додавши до нього коріандр, мускатний горіх або пряні трави. Він ідеально підійде для смачного та корисного сніданку, або на святковий стіл.

Варто відзначити, що така закуска має доволі високі поживні властивості, а тому насититися нею дуже просто. Ідеально підходить для перекусу, а також повноцінного сніданку.

Інгредієнти

  • Сир плавлений – 90 г
  • Гриби печериці – 500 г
  • Морква – 2 шт
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Олія рослинна – за смаком
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачну намазку

Гриби необхідно помити та подрібнити, а після обсмажити на повільному вогні.

Смачний паштет із грибів

Поки з печериць випаровується волога, підготуємо овочі. Моркву помити, почистити та натерти на середній тертці. Цибулю почистити та нарізати дрібними кубиками. Коли гриби будуть готові засипаємо до них овочі. Солимо і перчимо на смак.

Плавлений сир ріжемо. Гриби з овочами та сир кладемо в чашу блендера та доводимо до однорідного стану.

Смачна намазка з грибів та плавленого сиру

Прибираємо закуску у холодильник на декілька годин, після чого подаємо з брускетою, хлібом або крекерами.