|
04.02.2024 09:07

Сирна закуска за 15 хвилин: на звичайний перекус та на стіл гостям підійде ідеально. Інгредієнтів мінімум

Автор: Юлія Ящук

Якщо вдома ви знайдете білий хліб, сир, часник та зелень, то зробіть цікаву закуску, яка точно сподобається вам і вашим близьким. Вона бюджетна, неймовірна на смак та аромат, а також швидка в приготуванні.

Розповімо, як зробити сирний гарячий бутерброд з часником за лічені хвилини. Унікальне поєднання складових дозволяє в кінцевому результаті насолодитися спочатку виглядом закуски, а потім її смаком. Ідеальний варіант для перекусу, який сподобається і вашим гостям. Ба більше, прекрасно смакуватиме з багатьма іншими стравами.

Сирна закуска за 15 хвилин

Відомо, що гарячі бутерброди мають шалену популярність, оскільки кожен робить начинку до своїх смакових уподобань, яка прекрасно поєднується з хрустким хлібом. Крім того, з приготуванням впорається будь-хто, адже для цього не знадобиться великих знань в кулінарії.

Інгредієнти

  • Хліб білий – 1/2 булки
  • Сир – 200 г
  • Зелень – невеликий пучок
  • Часник – 2 зубчики
  • Вершкове масло – 50 г

Приготування

Нарізаємо булку білого хліба на великі шматочки. Твердий сир натираємо на великій тертці. Дрібно нарізаємо зелень.

Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовці. Після цього поєднуємо сир, зелень та масло. Далі пропускаємо часник через прес і додаємо в нашу масу. Його можна натерти на дрібній тертці.

Сирна закуска за 15 хвилин

Рівномірно розподіляємо начинку на хліб. Відправляємо в розігріту духовку до 220 градусів на 10 хвилин. Дістаємо з духовки, дивуємо своїх рідних і насолоджуємося смаком. Всім смачного!