Апетитна закуска до зимових свят: печінкові трубочки з сирною начинкою, що сподобаються усім, хто скуштує

Чудовий спосіб приготувати курячу печінку по іншому. Ніжна та приваблива закуска, що займе гідне місце на вашому святковому столі у Новорічну ніч.

До нового року залишилися лічені дні. Тому пропонуємо приготувати оригінальну закуску на ваш святковий стіл. Для приготування страви доведеться постояти біля плити, однак результат того вартує. Запевняємо ви будете задоволені смаками та естетичним зовнішнім виглядом страви.

Інгредієнти

  • Печінка куряча – 300 грамів;
  • Молоко – 100 мілілітрів;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Борошно – 2 столові ложки;
  • Рослинна олія – для смаження;
  • Перець чорний – на свій смак;
  • Сіль – на свій смак.

Для начинки

  • Вершковий сир – 200-250 грамів;
  • Яйця варені – 2 штуки;
  • Майонез – 1 столова ложка;
  • Кріп.

Інструкції з приготування

Курячу печінку промиваємо та просушуємо, щоб не було зайвої вологи. Додаємо до неї борошно, сіль, перець, молоко та яйця. Перемішуємо всі інгредієнти погружним блендером. Як і на звичайні млинці, щоб не прилипали до пательні, додаємо столову ложку рослинної олії.

Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою
Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою

Сковорідку змажте невеликою кількістю соняшникової олії. Смажимо млинці на розігрітій пательні до рум’яного кольору з обох боків.

Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою
Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою

Для начинки натираємо на терці відварені яйця. Додаємо до них дрібно порізаний кріп, вершковий сир та майонез. Гарно перемішайте начинку та скуштуйте її. За необхідністю підсоліть. За бажанням начинку можна змінити. До печінки добре пасуватимуть підсмажені овочі.

Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою
Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою

Начиняємо трубочки. Розмазуємо начинку по всіх поверхні печінкового млинця та згортаємо млинець. Повторюємо з усіма млинцями. Перед подачею розріжте млинці навпіл, зріз робіть косий. Для більш естетичного вигляду можна зрізати краї, але це за бажанням. прикрасити можна будь-якою зеленню.

Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою
Рецепт приготування печінкових трубочок з сирною начинкою

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.