|
20.02.2024 09:27

Смачний та корисний сніданок для всієї родини: рецепт приготування яєчні з авокадо та помідорами

Сніданок вважається одним з найважливіших прийомів їжі протягом дня. Він запускає обмін речовин і надає організму енергію на початок дня. Він допомагає підвищити рівень глюкози в крові, що необхідно для оптимального функціонування мозку і м’язів. Сніданок може допомогти у підтримці здорової ваги, оскільки споживання їжі вранці допомагає уникнути переїдання протягом решти дня. Відомо, що люди, які не снідають, частіше схильні до перекусів і великих порцій під час інших прийомів їжі.

Тому, пропонуємо звернути увагу на корисний та смачний сніданок, описаний в цій статті. Такий омлет не просто дасть організму енергію на довгий робочий день, а й дозволить вам почастуватися смачною стравою. Омлет з авокадо та помідорами – це чудовий вибір для сніданку чи легкої вечері, який допоможе забезпечити організм необхідними компонентами для правильного функціонування.

Інгредієнти

  • 2 курячі яйця;
  • 1 (невеликий) помідор;
  • Половина авокадо;
  • 0,5 склянки молока;
  • Сіль;
  • Рослинна олія;

Інструкції з приготування

В глибоку тарілку розбиваємо два яйця, гарно солимо та збиваємо виделкою або вінчиком. Додаємо молоко та перемішуємо до однорідності.

Рецепт приготування яєчні з авокадо та помідорами

Помідори нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо їх на заздалегідь розігрітій пательні з додаванням рослинної олії.

Рецепт приготування яєчні з авокадо та помідорами

Виливаємо яєчну суміш на помідори. Авокадо нарізаємо довільними шматками та викладаємо зверху. Зменшуємо вогонь до мінімуму та накриваємо сковорідку кришкою. Готуємо омлет приблизно 5-7 хвилин. Подавайте гарячим, доповнивши за бажанням зеленими травами чи підсмаженим хлібом. Смачного.

Рецепт приготування яєчні з авокадо та помідорами