|
19.03.2024 20:52

“Тоскана” всього з 5 базових інгредієнтів: салат, яким захочеться ласувати щодня, а не тільки на свята

Часом буває зовсім не просто знайти ідеальний варіант салату, який складається з базових бюджетних продуктів, при цьому у композиції виходить неймовірно смачним та корисним. Ми пропонуємо вам приготувати страву, яка відповідає усім цим вимогам, а також ідеально підходить до будь-якого заходу і будь-якої пори року.

Ви легко можете приготувати його замість Олів’є, або навпаки поласувати ним разом з сім’єю на вечерю. В будь-якому випадку вийде дуже смачно, доречно і при цьому не обтяжуватиме бюджет.

Варто відмітити, що за своїм складом салат буде нагадувати новорічний варіант страви, яка складається з курятини, сиру та ананасу. І в цілому ви також можете за своїм бажанням доповнювати дану технологію іншими інгредієнтами, які ви вважаєте доречними. Майонез свою чергу можна замінити на грецький йогурт, якщо хочеться знизити калорійність страви.

Помідори краще обирати черрі. Втім, не буде нічого поганого у тому, якщо ви оберете крупні плоди. Добряче соліть, персчіть, також вносять спеції.

А до заправки можна сміливо додавати велику кількість учасника, адже він зробить смак набагато пікантнішим.

Інгредієнти

  • куряча грудка – 250 г
  • помідори – 2 шт.;
  • сир тертий – 200 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • свіжі печериці – 200 г;
  • майонез, сіль — до свого смаку;
  • оливкова олія — для смаження.

Як приготувати неймовірний салат Тоскана

Для початку необхідно відварити курятину, дати їй охолонути, а потім порізати квадратиками. Підготуємо тарілку, і викладаємо на неї першим шаром м’ясо. Зверху наносимо майонез.

Як приготувати неймовірний салат Тоскана

Далі необхідно підготувати усі овочі. Цибулю чистимо та подрібнюємо. Гриби нарізаємо слайсами. На розігріту сковороду спочатку відправляємо цибулю, яку обсмажуємо до готовності, а потім додаємо гриби.Викладаємо отриману масу наступним шаром, і знову зверху наносимо майонез.

Рецепт смачного салату

Помідори нарізаємо тонкими кружальцями, викладаємо наступним шаром і змащуємо майонезом. Посипаємо все тертим сиром і відправляємо настоятися в холодильник на дві години.