|
16.12.2023 14:48

Запечені бутерброди з крабовими паличками та сиром: простий рецепт, що вразить своїм дивовижним смаком

Бутерброди з крабовими паличками та сиром, це чудова альтернатива звичним гарячим бутербродам. Рибний смак робить страву цікавою, а засмажена сирна скоринка неймовірно апетитною.

Ці прості та швидкі у приготуванні бутерброди пасуватимуть як закуска до святкового столу й також ідеально підійдуть для поживного сніданку. Вони виходять дуже ніжні, але насичені смаками. Баланс та поєднання улюблених соусів роблять смак страви неперевершеним, а головне, ви можете підлаштовувати рецепт під власні вподобання.

Не соромтеся, експериментуйте та пробуйте, й однозначно залишитеся задоволені. А гості проситимуть рецепт, щоб повторити цю просту, але цікаву ставу вдома й порадувати близьких новим кулінарним шедевром.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 грамів;
  • Часник – 2 зубчики (на свій смак та за бажанням);
  • Твердий сир – 120 грамів;
  • Майонез – 3 столові ложки;
  • Кетчуп – 2 столові ложки;
  • Гірчиця – 1 столова ложка.

Рецепт приготування

Крабові палички нарізаємо кубиком. Можна натерти на терці, також буде дуже смачно. Натираємо сир та часник на дрібній терці. Змішуємо інгредієнти та додаємо соуси – майонез, кетчуп та гірчицю. Пропорції складових можна змінювати за бажанням та власними вподобаннями. Також, можна додати пучок зеленої цибулі. Ще раз гарно перемішуємо.

Рецепт приготування гарячих бутербродів з крабовими паличками

Викладаємо начинку та батон, або інший улюблений хліб. Запікаємо бутерброди у духовці, приблизно 10 хвилин, або у мікрохвильовці, приблизно 3 хвилини, до повного розплавлення сиру.

Рецепт приготування гарячих бутербродів з крабовими паличками

Вживати бутерброди можна й гарячими, й холодними. обидва варіанти будуть дуже апетитними. Смачного.