|
25.12.2023 18:27

Закуска для свята Зеленого Дракона: простий рецепт рулетиків з огірків та риби для новорічного столу

Шукаєте вишукану, але просту у приготуванні закуску на святковий стіл? Тоді цей рецепт для вас. Пропонуємо до вашої уваги рулетики з крем-сиром та огірком. Вони дуже ніжні та приємні на смак, а готуються за лічені хвилини. Тож, вам не доведеться витрачати багато часу на їх приготування.

Ця закуска неодмінно сподобається вашим родичам та друзям. Вона розлетиться зі столу першою. Тому рекомендуємо готувати подвійну порцію. Запевняємо, рулетики з огірка та червоної риби – це витончена та свіжа закуска, яка поєднує ніжний смак риби зі свіжістю огірка.

Інгредієнти

  • Огірок свіжий – 1 штука;
  • Риба слабосолона червона – 50 грамів;
  • Вершковий крем-сир – 80 грамів;
  • Помідори чері – 5 штучок;
  • Крім – 2-3 гілочки.

Інструкції з приготування

Зелень гарно промийте та висушіть. Подрібніть її. Товсті гілочки не використовуйте. Червону рибку дрібно поріжте кубиками. Змішайте кріп, рибу та сир. Підійде будь-який м’який сир. Начинка готова.

Рецепт приготування святкових рулетиків з огірків та риби

Огірок помийте та просушіть. Наріжте його тоненькими довгими смужками. Зручніше це робити спеціальним ножем для чистки овочів. Перший зріз з огірка краще не використовувати, він занадто твердий. Огірок викладаємо на дощечку. На край викладаємо чайну ложку начинки та скручуємо огірок у рулет. Повторюємо зі всіма слайсами.

Рецепт приготування святкових рулетиків з огірків та риби

Прикрашаємо закуску. Для цього помиті помідори чері розрізаємо навпіл. Викладаємо їх зверху на рулетик та скріплюємо зубочисткою або шпажкою. Закуска готова. Смачного.

Рецепт приготування святкових рулетиків з огірків та риби