Рубрики: Випічка
21.07.2022 21:55

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша, який можна приготувати за 30 хвилин: просто тане у роті

Рецепт штруделя по силах далеко не кожній господині, і варто відмітити, що тривалість його приготування також не приваблює домогосподинь, які хочуть побалувати своїх домашніх.
Поділитися

Штрудель з вишнею — неймовірно смачна випічка, яка вимагає сил та нервів. І вона того коштує, однак далеко не в кожної господині є час для замісу тіста та розкатування його, щоб створити цей делікатес. Тим не менш, в мережі вже активно поширюється новий рецепт штруделю, який став справжнім хітом.

Уся справа в тому, що він не вимагає замісу тіста, але смаком нічим не поступається. Дізнайтеся в нашій статті, як поласувати смачним штруделем з вишнею, не докладаючи до цього великих зусиль.

Інгредієнти

  • Вишня — 0,5 кілограм
  • Цукор — 1 стакан
  • Крохмал —2-3 чайні ложки
  • Яйце — 1 штука
  • Лаваш — 1 лист
  • Сметана — 2 столових ложки

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Спочатку нашу вишню необхідно помити та позбавити її кісточок. Після цього ягода потрапляє до сотейника, куди ми додаємо наш цукор. Виварюємо вишню на вогні, а потім додаємо крохмал. Робимо ми це, щоб вишня не потекла під час випікання, а начинка була м’якою і не водянистою. Не варто нехтувати цим кроком.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Після того, як вишня стає схожою на желе, знімаємо її з вогню та залишаємо охолонути.

Тим часом, дістаємо лист нашого лавашу та розправляємо його. Куряче яйце ретельно збиваємо і додаємо в нього сметану. Цією масою змащуємо лаваш з середини. Наносимо зверху вишню та загортаємо тісто так, як ми це робили би з рулетом.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Після цього змащуємо тісто зверху для приємної та рум’яної скоринки.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Відправляємо наш штрудель у духовку і печемо до готовності.

Найсмачніший штрудель з вишнею з лаваша

Варто відмітити, що випічка буде готова набагато раніше, ніж штрудель зі звичайного тіста. При бажанні можна додати до начинки горіхи.

Мітки: рецепт