|
27.01.2024 14:06

До чаю за лічені хвилини: на заміс і на випічку мінімум часу: найшвидше, найсмачніше домашнє печиво

Готується воно з доступних та бюджетних інгредієнтів, які є практично у кожного будинку. Для різноманітності ви можете використовувати різні види варення, щоби печиво виглядало красиво і не здавалося одноманітним.

Готується воно дуже швидко і просто, тому з його приготуванням не виникне жодних труднощів навіть у недосвідченого кулінара. Спробуйте приготувати віденське печиво на наш рецепт, адже воно обов’язково сподобається всім вашим гостям і близьким.

Печиво Віденське набуло широкої популярності завдяки його ніжній текстурі та хрумкій зовнішності.

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 2 шт
  • Борошно – 500 г
  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 220 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Варення – 400 г
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Як приготувати смачне печиво

Насамперед ми готуємо всі необхідні інгредієнти. Беремо вершкове масло та розтоплюємо його на сковороді. У теплу масу кладемо цукор і розмішуємо до розчинення. Даємо трохи охолонути, розбиваємо до неї курячі яйця і збиваємо все це до однорідної консистенції.

Як приготувати смачне печиво

У глибоку ємність ми просіюємо борошно, розпушувач та сіль. Тепер потроху насипаємо борошно в яєчну суміш і замішуємо тісто, а також при необхідності додаємо ще трохи борошна. Перекладаємо тісто на стіл та вимішуємо його руками. Розділяємо його на різні дві частини, меншу частину кладемо в харчову плівку і прибираємо в морозильну камеру приблизно на 20 хвилин.

Новий рецепт приготування смачного печива

На застелений пергаментним папером лист ми кладемо тісто, розкочуємо його і створюємо бортики. Беремо джем або будь-яке варення, кладемо на тісто, що розкочує, і рівномірно розподіляємо. З морозилки дістаємо тісто і подрібнюємо його на великій тертці, після чого посипаємо зверху на начинку.

У розігріту духовку ставимо лист з печивом і запікаємо його близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Віденське печиво готове, виймаємо його з духовки, даємо йому повністю охолонути, ріжемо на шматочки і подаємо до столу. Бажаємо вам приємного апетиту!