|
19.02.2024 16:52

Райське як баунті: всього 3 інгредієнти і ніжне кокосове печиво до чаю готове. Проста і доступна смакота

Десерти з кокосом недарма користуються широкою популярністю. Стружку з даного горіха використовують навіть при прикрашанні торта, адже вона надає неповторний смак та аромат страві. Окрім того виглядає вона не менш апетитно.

Цікаво, що кокос має дуже високу калорійність, майже як сало, містить в собі велику кількість жирів та жирних кислот. Так само він має бути дуже свіжий, адже продукт, який по стояв може мати певну гірчинку, чим повністю зіпсує результат ваших старань.

Якщо ви хочете приготувати дійсно смачне печиво, краще придбати цілий кокос магазині, і зробити стружку самостійно. Однак, якщо часу на це немає, на полицях завжди є фасована стружка.

Ми пропонуємо до вашої уваги рецепт, в який входить всього троє інгредієнтів. Але за бажанням ви можете доповнювати його. Наприклад, внести трохи шоколаду, або зробити спеціальний вершковий крем для даного печива. З якої сторони виб не підійшли до даного питання, вийде дуже смачно. Таке печиво виходить хрумким, повітряним, і неймовірно ароматним.

Ваша задача полягає лише в замісі тіста, а також в тому, аби не перетримати печиво в духовці. Якщо допустити цю помилку, воно стане занадто твердим, і втратить свою родзинку. Сміливо беріть за справу та спробуйте цей неймовірний десерт.

Інгредієнти

  • 150 г кокосової стружки
  • 3 яєчні білки
  • 120 г цукру

Як приготувати кокосове печиво

Розігрійте духовку до 190 градусів. У великій мисці змішайте кокосову стружку та цукор. Додайте яєчні білки і добре перемішайте, поки суміш стане однорідною і трохи липкою.

Як приготувати смачне кокосове печиво

Викладіть суміш у кондитерський мішок із насадкою у формі зірки.

Як приготувати кокосове печиво

Відсадіть печиво на деко, змащене маслом, і випікайте у розігрітій духовці 10 хвилин.

Дістаньте печиво з гарячого деко одразу, адже після охолодження воно може прилипнути.

Подавайте у холодному вигляді з чаєм та іншими напоями. За бажанням присипте цукровою пудрою або полийте сиропами.