Рубрики: Мода та краса
11.10.2024 17:07

Квітковий рай, Віденський ліс, Сафарі: найкрасивіші весілля 21-го століття – якими вони були?

Найпопулярнішими весіллями в світі стають церемонії, які влаштовують зірки. Але найкрасивіші проєкти залишаються без уваги. Які весілля стали легендами серед агентств та організаторів?
Поділитися

Розкішні церемонії не залишаються без уваги світових ЗМІ, навіть якщо молодята – непублічні люди. Це можливість для кожного організатора вивести своє агенство на новий рівень, підвищити вартість послуг та стати легендами у весільні сфері діяльності. До вашої уваги пропонуємо три церемонії, про які говорять в усьому світі.

Саме на прикладі цих проєктів інші молодята почали звертатися до агентств зі схожими концепціями, і саме вони стають матеріалом, від якого відштовхуються пари, зокрема дуже заможні.

Квітковий рай

В Мережі показали найкрасивіші весілля 21-го століття

Дане весілля стало візитівкою агенства Scadberry. Воно відрізнялося надскладними квітковими інсталяціями, багатошаровими конструкціями і непростою програмою. Звичайно, особливу увагу приділили виходу нареченої. Вартість даної церемонії залишилася неоголошеною.

Віденський ліс

В Мережі показали найкрасивіші весілля 21-го століття

Дана церемонія була влаштована з використанням темних зелених тонів, ніжних рожевих, а також золота. Посуд нагадував середньовічний, а в залі все було прикрашено живими квітами. Дане весілля допомогло організатору увійти у 100 найкращих весільних агентств світу.

Сафарі

Неймовірна весільна церемонія у стилі “Luxury Safari” у Південній Африці була влаштована агентством Matthew Oliver Weddings. Варто відмітити, що даний організатор відмітився у багатьох точках світу і влаштовує пишні свята для мільйонерів та зірок.

Агенство організувало багатоденний івент у сафарі-таборі для пари з незвичайним запитом. Весілля включало ексклюзивнітури, вечері просто неба і великі розважальні програми на природі. Ця подія стала знаковою для індустрії через унікальне поєднання пригод та розкоші.

Нагадуємо, що найобговорюванішим весіллям 2024-го стала церемонія індійської пари Амбані, яка святкувала декілька тижнів, а також продемонструвала на заході алмази неймовірних розмірів.