Рубрики: Мода та краса
21.10.2024 21:16

Показують йому своє справжнє обличчя: відомий візажист зливає відео із зірками до макіяжу

Багато українських знаменитостей побували в салоні популярного і дуже модного візажиста, який запропонував їм кардинально нові образи, а ще "злив" усі їхні відео до макіяжу у Мережу.
Поділитися

У 2023 році молодий та дуже амбітний київський блогер та професійний візажист Єгор Андрюшин став пропонувати українським знаменитостям свої послуги. Багато хто із задоволенням скористався. Серед клієнток 25-річного стиліста вже встигли побувати Джамала, Ольга Цибульська, Наталія Могилевська, Ірина Білик, Злата Огнєвіч, Настя Каменських, Алла Кудлай та багато інших. Всі свої роботи Адрюшин публікує на своїй сторінці в Інстаграм, де понад 280 тисяч підписників та Тік-Ток, який дивляться понад півмільйона користувачів.

Зазначимо, що всі відео починаються однаково. Спочатку зіркова клієнтка з’являється у кадрі абсолютно без макіяжу та укладання, починає звучати пісня та артистка починає виконувати її разом із візажистом, а за кілька секунд у кадрі з’являється образ, створений Андрюшиним.

Ірина Білик, Наталія Могилевська та Алла Кудлай у студії Андрюшина

Найчастіше це щось зовсім несподіване. Наприклад, Алле Кудлай на 70-річний ювілей 25-річний візажист запропонував одягнути блакитну перуку.

Насті Каменських переодягнув у рудий.

Співачки Анні Трінчер запропонував перетворитися на блондинку. Результат вражає, але найбільше вражає, що знаменитості не бояться з’являтись у кадрі ще до макіяжу.

Співачка TAYANNA, зірка МайстерШеф Даша Євтух та Злата Огнєвіч у студії Єгора Андрюшина

“Дуже приємно, що зірки показують своє справжнє обличчя до макіяжу”, – написала одна з фанаток Андрюшина.

Дехто критикує, як у випадку з Наталією Могилевською, яка скористалася послугами стиліста перед своїм Днем народження.

“Що вони далеко не зірки а ви їх вважаєте зірками, а вони без макіяжу страшніші за атомну війну”, – написали в коментарях.

Зазначимо, що у своєму інтерв’ю Славі Дьоміну Єгор Адрюшин розповідав, що йому дуже цікаво працювати зі знаменитостями. Найвибагливішою, за його словами, виявилася Наталія Могилевська, яка контролює весь процес. Також Єгор зізнався, що дуже хотів би попрацювати з Олею Поляковою та Тіною Кароль. Ольга вже побувала у салоні візажиста, тепер залишилось дочекатися Тіну.