Рубрики: Шоу-бізнес
12.08.2024 12:59

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.
Поділитися

Через десять років у жовтні 2023 року співачка Христина Соловій несподівано оголосила, що припинила співпрацю зі Святославом Вакарчуком. Артистка подякувала музикантові за те, що колись він у неї повірив і дав старт її співочій кар’єрі. А днями подяку в Інстаграм на адресу лідера групи “Океан Ельзи” оприлюднила ще одна молода виконавиця.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук

Так, у мікроблозі учасниці Євробачення 2024 року співачки Джеррі Хейл з’явилися кілька фотографій, на яких 28-річна артистка щось обговорює зі Святославом Вакарчуком. У коментарі до знімків Jerry Heil вирішила розповісти історію, яка стала дуже знаковою у її житті.

Як з’ясувалося, 8 років тому соліст Океану Ельзи перепостив на своїй сторінці у Твіттері відео, на якому нікому невідома дівчина Яна Шемаєва переспівує його хіт “Я так хочу до тебе”. Завдяки цьому посту тисячі людей дізналися про талановиту молоду співачку і почали стежити за її творчістю.

Мине вісім років і Jerry Heil разом зі своєю колегою та подругою Alyona Alyona вже стоятиме на сцені Євробачення і з гідністю представлятиме свою країну.

Зазначимо, що днями вийшла нова версія відомого хіта Океану Ельзи – “Той день”. Цього разу Святослав Вакарчук виконав її разом із чотирма молодими та дуже талановитими виконавцями, серед яких і була Джеррі Хейл. Інші учасники проєкту – співачка KOLA та музиканти -YAKTAK та SHUMEI. Відео вже набрало тисячі переглядів у Ютубі.

Джеррі Хейл вперше розповіла, що для неї зробив Вячеслав Вакарчук

У коментарі Вакарчук зазначив, що хотів виконати композицію з молодими артистами, які народилися після того, як він створив гурт, а також, у кого вже є власні досягнення у музиці.