“Час привідкривати завісу”: Jerry Heil і alyona alyona розсекретили свої образи на “Євробаченні-2024”

Переможниці нацвідбору запевнили, що відповідально готуються до конкурсу. Більш того, наразі вони працюють над зміною свого конкурсного номера.

Jerry Heil та alyona alyona стали переможницями національного відбору на Євробачення та вибороли для себе честь представляти Україну на конкурсі. Не всі громадяни підтримують вибір 700 тисяч осіб, але маємо те, що маємо. Зараз, потрібно підтримати дівчат та побажати їм перемоги!

Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024
Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024

Наразі, зірки активно готуються до конкурсу, адже до виступу залишилося всього 17 днів. Співачки повідомили, що мають наміри дещо змінити конкурсний номер. Подробиць жінки не розкривають, напевно, ми побачимо зміни тільки у день конкурсу. Зі змінами їм варто поспішити, щоб встигнути все пропрацювати до 7 травня.

“Без темряви ми не знали би, що таке світло, проте є закон природи: після ночі завжди настає день”, – по-філософські написали зірки.

Крім того, виконавиці показали свої сценічні образи. За їх задумом, кожна особистість має різні грані, тож костюми вони обрали відповідні. Й хоча образ Джері Хейл сильно відрізняється від образу Альони Альони, вони обидва витримані у чорно-білих кольорах, тож виглядають вони досить гармонічно.

Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024
Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024

Для Джері Хейл стилісти обрали подовжену блузу з розкішним декольте та штани палаццо. На шиї співачки масивна прикраса. Другий образ більш класичний – сорочка-сукня довжиною нижче коліна та закриті босоніжки на невеликих підборах. Образ завершили довгими білими носками та білою краваткою.

Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024
Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024

Для Альони Альони обрали більш звичні для неї речі. Перший образ – це коротка шкіряна куртка та біла сорочка та штани. Родзинкою образу виступає металева краватка. Другий образ Альони у стилі total black. Широкі штани, кросівки та довгий плащ. В руках зірка тримає металеву троянду.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.