Рубрики: Шоу-бізнес
20.08.2024 17:59

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?
Поділитися

У кожному новому сезоні “МастерШеф” були учасники, які особливо запам’яталися та полюбилися телеглядачам. І хоча вони не стали переможцями, про них досі згадують, а за деякими з цікавістю стежать у соціальних мережах.

Так, напередодні одна з найяскравіших героїнь кулінарного шоу Катя Велика, яка постійно хвалилася своїм розкішним життям із забезпеченим мільйонером, оголосила про своє розлучення. 10 липня 2024 року в її мікроблозі з’явився пост, в якому вона просить сприяння у пошуку хорошого адвоката з шлюборозлучних процесів.

Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком

Це стало справжньою несподіванкою, адже до останнього часу в Інстаграм Каті все виглядало чудово – багато кадрів із подорожей із чоловіком та дитиною, а також зворушливе вітання з роковинами весілля. Однак щось пішло не так. У коментарях Велика більше жартувала, але причини розлучення з чоловіком оголошувати не стала. Витримавши паузу за два дні, Велика продовжила публікувати нові фотографії, але тепер уже виключно з дитиною.

Катя Велика після новини про розлучення вперше вийшла на зв’язок

Так, напередодні у мікроблозі зірки “МастерШеф” з’явилися нові публікації. У кадрі її маленький син, який, за словами Великої, вперше побачив справжній город. На фотографії маленький хлопчик стояв спиною до камери і з цікавістю дивився на плантацію базиліка, що дуже розчулювало його знамениту маму.

Катерина Велика показала, як проводить час із сином

“Базилік неймовірний. Сьогодні буде песто”, – підписала одне із фото кулінарка.

Катерина Велика показала, як проводить час із сином

Нагадаємо, що останнім часом Катерина Велика постійно перебуває за кордоном. Разом із сином вона влаштувалася в Португалії. Судячи зі знімків у мережі її життя анітрохи не змінилося – все ті ж тренування у залі, відпочинок із сином біля басейну та прогулянки узбережжям океану. Що стосується її колишнього чоловіка – успішного мільйонера та фахівця з інвестицій Андрія Великого, то чоловік перебуває десь поряд і регулярно проводить час із спільною дитиною.