|
01.02.2021 18:43

У родині онуки Софії Ротару поповнення: як саме виглядає зіркова малеча

У народної артистки України Софії Ротару в житті народилася лише одна дитина — Руслан Євдокименко. Хлопчик був бажаний. Співачка чекала на нього два роки. І навіть спромоглася “наворожити” його появу на світ: артистка розповіла коханому чоловіку про вагітність, якої не було. Та вже через два місяці вона отримала радісну новину.

Руслан Євдокименко

Син співачки виявився такою ж творчою натурою, як і його мати. Хлопчик з дитинства приєднувався до батьків та творив разом з ними. А в більш дорослому віці, почав з ними заробляти. Власних дітей Руслан Євдокименко назвав у честь своїх батьків: Анатолієм та Софією.

Відома блогерка

Софія Євдокименко — відома не тільки своїми родинними зв’язками, але і власною творчістю. Дівчина працює моделлю, а також веде особистий блог. Вона проживає разом із своїм нареченим у Нью-Йорку, але про родину не забуває і час від часу навідує бабусю. Також варто зазначити, що блогерка успадкувала від легендарної виконавиці неймовірну красу.

Софія Євдокименко опублікувала відео, у якому вона тримає на руках свого улюбленця пухнастого Джиммі. Дівчина ніжно обіймає песика та притуляє його до себе. Джиммі не часто фігурує в інстаграмі дівчини. Тож невідомо звідки з’явився песик та скільки він проживає разом із своєю господинею.

Можливо пухнастика подарував Софії її наречений Жданов.

Будемо чекати від Софії публікації стосовно того, як та за яких обставин в неї з’явився новий друг.