Рубрики: Шоу-бізнес
04.03.2021 23:32

Син 91-річного Григорія Чапкіса терміново вилетів з Америки до України: що приховує від фанатів хореограф?

Як почувається престарілий танцюрист?
Поділитися

Відомий 91-річний хореограф Григорій Чапкіс був одруженим чотири рази та має велику родину. Цікаво, що в останній шлюб вступив танцюрист відносно недавно: минулого року.

Грег Чапкіс

Другою дружиною харизматичного Григорія Чапкіса і мамою його відомого сина Грега стала його ж учениця. Звати жінку Наталія. Пара вирішила одружитися у 1980 році. Жінка зараз має свою танцювальну школу.

Їх син пішов стопами батька та дуже захоплюється хореографією. Проживає чоловік не в Україні. Зараз він мешкає і працює у Сполучених Штатах Америки. У нього є власна танцювальна школа, тому він є відомим хореографом-постановником.

Старша сестра 42-річного чоловіка Лілія керує філією “Chapkis Dance” в Італії. Дружина Грега Ембер допомагає йому в розвитку школи “Chapkis Dance”. Пара разом 20 років, вісім з яких – в шлюбі. У подружжя є двоє синів – 12-річний Микола та 5-річний Максим.

 Побачити батька

Грег вирішив побачити свого хворого батька. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Він опублікував селфі на борту літака.

Пізніше він також опублікував відео з Києва. На одному з них він показав пейзажі міста, проїжджаючи в автомобілі через міст Патона.

“Пробую ще раз. Виліт в Україну. Щоб побачити батька”, — підписав історію танцюрист.

За попередньою інформацією, у 91-річного танцівника залишкові явища після запалення легенів – у нього скувало спину і ноги.

Нагадуємо, що кілька тижнів тому знаменитий хореограф Григорій Чапкіс повторно потрапив до лікарні. Тоді Грег закликав своїх прихильників помолитися за батька, додавши, що йому зараз погано.