Рубрики: Шоу-бізнес
12.03.2021 07:21

Де навчаються діти українських зірок: елітні школи та надзвичайні ціни. Тіна Кароль, Камалія та інші

Діти зірок готуються не просто до дорослого життя, але заробляти та творити.
Поділитися

Син Тіни Кароль

Веніамін Огір та Тіна Кароль

Веніамін Огір поїхав навчатися до Лондону. В минулому році Веніамін пішов не в третій клас, як годиться, а в п’ятий. Такі особливості навчання в країні. У школу він йшов, практично без знання англійської мови. Перший місяць мовчав і пристосовувався, але він сам цього хотів. А ТІна Кароль завжди цікавилася, можливо, він хоче додому. Раніше вона дуже часто там була, а зараз вже рідше. Так, він йде попереду своїх однолітків тут, в Україні.

Хлопчик вчиться нарівні зі своїми британськими однолітками. Ніяких поблажок він не отримує. Саме з цієї причини він вже говорить на рідній мові з акцентом.

Доньки Камалії

Так, діти знаменитості – Арабелла і Мірабелла – пішли в третій клас. Знамениті батьки відправили дочок в Британську міжнародну школу, яка розташована в Києві. Про подію Камалія повідомила шанувальникам в Instagram.

“Наше 1 вересня настало на чотири дні раніше. Сьогодні наші принцеси пішли в перший клас школи. (Іноземні школи в Києві чомусь починаються в кінці серпня)”, – поділилася артистка у далекому 2019 році.

Донька Полякової

Оля Та Маша Полякові

Будні дні доньки Полякової повністю розписані. Як зізналася Маша, додому вона повертається з занять пізно. Тому головне зауваження від мами – не завжди зроблені уроки. Вчиться дочка співачки в київській гімназії “Консул” – елітний навчальний заклад, учні якого успішно здають ЗНО з англійської мови. Середній бал Полякової з шкільних предметів – 8-9-10. Дівчина вже самостійно заробляє та можливо піде по стопам своєї мами.