Рубрики: Шоу-бізнес
16.03.2021 14:45

Віднині сольна співачка Слава Камінська не вагаючись заявила: Тіна Кароль та Дорофеєва їй не конкурентки

Слава Камінська розпочала сольну кар'єру та вирішила що знаходиться на рівні, де конкуренток для неї немає.
Поділитися

Слава Камінська усю свою музичну кар’єру, успіх і невдачі ділила з вірною чорнявою напарницею по сцені та другою солісткою гурту “НеАнгели” Вікторією.

Сольна кар`єра

Тепер вже настав час коли дівчата розходяться, контракт завершився і Слава починає крокувати далі, тільки як сольна співачка. Що з цього вийде — невідомо. Ні для кого не секрет, що подібний крок – наче російська рулетка. Ніколи не знаєш: вийде щось з цього чи ні. Адже колись популярні дівчата з музичних гуртів також розпочинали сольну кар’єру і цей етап закінчувався суцільним провалом. І це не дивлячись на те, що вони мали прекрасні, як зовнішні дані, так і вокальні.

Може справа у фінансуванні, а може у відсутності харизми. Хтозна? Глядач непередбачуваний та прискіпливий.

Конкуренція серед сольних виконавиць

Кадр с інтерв’ю Слави Камінської.

Так, нещодавно сольна виконавиця Слава Камінська дала інтерв’ю на YouTube-каналі “Люкс FM”. Саме у цьому інтерв’ю співачку запитали про її головних конкуренток на сольному поприщі: Тіну Кароль та Надя Дорофеєву, які мають величезні фан-бази, великі гонорари та безперечний успіх. Слава Камінська рішуче відповіла, що в неї конкуренток немає. Адже вищевказані співачки білявки, а вона руда. І додала, що на цьому рівні вона єдина.

Тоді журналіст поцікавився, чи фарбує Слава волосся, і виявилося, що це її натуральний колір.

“Повинно ж в мені залишитися хоч щось натуральне”, – поглузувала з себе Слава.

Ми бажаємо співачці успіхів та натхення займатися улюбленою справою. Адже це титанічна праця, але й винагороджується вона відповідно!