Рубрики: Шоу-бізнес
17.03.2021 17:26

Як виглядає родина телеведучої Валентини Хамайко, яка поза камерами стає люблячою дружиною та мамою

Вона прекрасна телеведуча, але не менш прекрасна мама та дружина.
Поділитися

Родина Валентини поповнювалася дітками кожні два роки і всі вони, за словами ведучої, дуже різні і дуже галасливі. Щоб якось їх зайняти і пустити нескінченну енергію в творче русло, жінка знаходить їм хобі і всілякі заняття.

Діти Валентини

Старша Соломія з трьох років ходила в фолк-групу “Правиця”, де навчилася грі на фортепіано і співу, паралельно вивчаючи історію і традиції України. Коли Соломії виповнилося 4 роки, а Михайлу – 3, Хамайко віддала їх на акробатику. Потім з’явилися музична школа, теніс і футбол …

Фото взяте в мережі.

“Діти вже дуже просять четвертого братика або сестричку. Я допускаю, що це відбудеться, але я хочу зробити невелику паузу і трохи попрацювати”, – розповідала телеведуча, а згодом народила четверту дитину.

Валентина також відмовилася від няні, вирішивши створити міцні узи з дітьми без чийогось посередництва і вважає, що перші два роки краще виховувати дітей самої.

Про чоловіка

Чоловік Валентини Андрій Оністрат завжди допомагає їй з вихованням дітей і займається сімейними обов’язками, якщо вона зайнята зйомками.

Фото взяте в мережі.

“На вихідних може просто взяти всіх трьох і відвезти в зоопарк або на якісь змагання і дати мені вихідний, щоб я просто побула сама і трохи відпочила”

Валентина вважає, що підтримувати і підстраховувати один одного в справах виховання дітей дуже важливо:

“Головне – працювати в зв’язці, як альпіністи”

У сім’ї Андрія і Валентини одну з найважливіших ролей відіграє спорт. Це ж захоплення батьки прищеплюють дітям і всією сім’єю беруть участь у великих змаганнях, марафонах і забігах.