Рубрики: Шоу-бізнес
03.04.2021 22:11

Юрій Ткач вперше показав шанувальникам брата: невідомий красень – повна протилежність зіркового родича

Юрій Ткач не часто ділиться деталями сімейного життя. Тому ці фото можна назвати ексклюзивними.
Поділитися

Юрій Ткач родом з Дніпра. Він неодноразово говорив в інтерв’ю, що в цьому місті живуть його батьки і всі родичі, і що кращий відпочинок для нього – поїхати до них в улюблене місто на кілька днів з дружиною і донькою.

Сімейство Ткачів

Про батьків актора відомо мало. Він розповідав тільки про те, що його мама Ірина – хореограф. Ось про професії батька Костянтина ніколи не згадував, відзначав тільки те, що він відрізнявся строгістю у вихованні.

У дитячі роки, за наполяганням матері, Юра почав займатися танцями в її колективі. Це був досить успішний ансамбль сучасних танців, який був популярний в Дніпровській області. І танцював Ткач аж до 9-го класу – всього 4 роки. При цьому, як він сам зізнається, хоч і не показував особливих успіхів, мама його ставила в перші ряди. А батько хотів, щоб син займався спортом – і періодично направляв його на секцію по карате. Загалом, поки батьки сперечалися, чим повинен захоплюватися син, він міцно зрозумів, що йому подобається жартувати і мріяв стати комічним актором.

Брат

Про рідного брата зірки достовірно нічого не відомо, окрім того факту, що Юрій Ткач відгуляв весілля найближчого родича у 2018 році, а нещодавно зірка вирішила продемонструвати світові чоловіка і вперше опублікував фотографію з ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Юрій сфотографувався з братом обличчя до обличчя та спитав підписників, чи вважають вони їх схожими. Користувачі винесли свій вердикт: різні наче небо та земля.

Мітки: Юрій Ткач