Рубрики: Шоу-бізнес
19.04.2021 17:24

Андрій Данилко ошатно вбрався та відгуляв гучне весілля: молодята витратили на свято захмарну суму грошей

Андрій Данилко публікує фотографії з Іспанії, а сам гуляє весілля у Львові.
Поділитися

Андрій Данилко ні разу не був одруженим. Про орієнтацію артиста складали легенди в українському та російському шоу-бізнесі. Нібито артист любить чоловіків або ж взагалі не створений для кохання. Тим не менш, співак завжди заперечував подібні здогадки і підкреслював, що він гетеро. Згодом співаку стали приписувати роман з його партнеркою, який звісно не підтвердився. Час минає, шанувальники чекають на весілля Данилко, а його все нема.

Оманливі соціальні мережі

На особистій сторінці Вірки Сердючки в соціальній мережі Instagram кожен день з’являються нові публікації зі зйомок з сонячної Іспанії, де артист разом зі своєю партнеркою по сцені Інною Білоконь знімається у популярному тревел-шоу “Орел та Решка”.

Тому не дивно, що користувачі мережі впевнені — Сердючка знаходиться на протилежній стороні континенту. А він тим часом дає концерти прямо у Львові.

Весілля у Львові

Так, на особистій сторінці Григорія Решетника в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів у розділі stories. На відео Андрій Данилко запалює у костюмі Вірки на яскравій сцені. Танцюристи складно виконують заучені рухи, а Григорій Решетник отримує задоволення.

Вірка Сердючка виконала свої найпопулярніші хіти. Аудиторія була неймовірну рада зустрічі з артистом.

Відомий телеведучий замовчує на чиєму весіллі працював, але можна здогадатися, що це не бідні люди. Адже запросити Григорія до себе на свято ведучим коштує 4 тис. доларів і ще в 10 тис. доларів, а то й більше, буде коштувати виступ Андрія.