|
21.04.2021 13:57

Онука Софії Ротару показала, як відпочиває: розкішний курорт не по кишені багатьом українським артистам

На відміну від українських знаменитостей онука Софії Ротару — Софія Євдокименко не часто роз’їжджає по відпусткам. Дівчина демонструє серйозну зайнятість у світовому центрі бізнесу — величезному місті Нью-Йорк. Тому логічно, що часу загоряти на березі океану в моделі немає.

Відома модель на Гавайях

Для якісного відпочинку юна знаменитість обрала один з островів на Гавайях, а саме Кауаї. Знаменитість не хизується номерами готелю, або ж апартаментами, які орендує. Тим не менш, і без будь-яких рум-турів зрозуміло, що подібний відпочинок коштує немаленьких грошей. Адже розрахований на американських громадян.

Софія милується краєвидами, фотографує для підписників пейзажі та публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії в бікіні.

Краєвиди насправді настільки прекрасні, що ніякі світлини з спорткарами або з парків розваг не могли б їх затьмарити.

З ким відпочиває молода модель – невідомо. Скоріше за все, вона поїхала до океану зі своїм обранцем – бізнесменом Ждановим.

Нагадуємо, що Софія Євдокименко є єдиною онучкою Софії Ротару. Дівчина отримала освіту в Лондоні, а згодом переїхала жити до Нью-Йорку та розпочала модельну кар’єру. Починаюча зірка спробувала себе і в музиці. Так, Софія випустила декілька треків. Зараз дівчина заручена з бізнесменом і подейкують, що скоро буде зігране весілля. Про зіркову бабусю дівчина не забуває і досить часто прилітає до Києва разом з братом Анатолієм, який проживає в Лондоні.