|
05.05.2021 22:21

Чим живе 19-річна донька Ольги Сумської, яка без жодної ролі вже іменує себе великою артисткою

Обидві доньки Ольги Сумської виховувалися у творчій атмосфері та любові до Мельпомени. Старша, Антоніна, вже має непогану кар’єру та багато проектів за плечима. Молодша Анна – їй лише 19 років. Вона тільки вчиться майстерності. Втім, її вже не підліткове життя має сотні подій, які дівчина висвітлює у власному акаунті в Інстаграмі.

Ольга Сумська с молодшою донькою Анною. Фото взято на просторах мережі. 

Анна, на відміну від дітей інших зірок скромно показує чим живе. Вона не стала популярною блогеркою, як-от Маша Полякова, наприклад, проте, за нею цікаво спостерігати в Інстаграмі.

Багато пише дівчина про своїх батьків. Зокрема дуже поважає маму. Анна вважає її прикладом гармонії.

Не соромиться публікувати Анна і фотографії з пляжу. Втім, юна дівчина не стрибає у кадр у самому купальнику. Вона просто позує у літньому одязі, хоча й на пляжному ліжку.

Не соромиться виставляти на огляд Анна і фотографії із зустрічей з друзями. Видно, що майбутня акторка полюбляє “живі” світлини, де видно непідробні емоції. До речі, донька акторського подружжя розповідала, що у школі у неї були проблеми з комунікацією і її часто булили підлітки…

Ну, і звісно, розповідає Анна і про своє навчання акторської майстерності.

“Ми великі артисти, але не з Америки …
Стоїмо в черзі за знаннями, але “вони” нам ще не довіряють”, – розповіла про день зі свого навчання донька Сумської та Борисюка.