|
13.05.2021 11:44

Музикант показав, як виглядала Ірина Білик у середині 2000-х: зірка без пластики, перуки та вставної щелепи

Ірина Білик – справжня українська Примадонна. Зірка почала підкорювати естраду ще на зорі незалежності та зарекомендувала себе, як смілива експериментаторка. Вона поєднувала поп та рок мотиви, знімала кліпи та з’являлася на публіці в епатажних на той час образах.

Ірина Білик у молодості експериментувала зі стилем. Фото взято на просторах мережі.

Згодом вона перетворилася на тотально ліричну співачку. Її композиції почали оспівувати кохання, а мова треків змінилася з української на російську, чого деякі прихильники досі не можуть вибачити Білик.

Ірина Білик у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Втім, це були не єдині зміни. Вже у середині 2000-х років Ірину почали підозрювати у пластичних операціях. Чого лише не приписували артистці! Сама співачка любила підігріти чутки: вона не раз висловлювалася щодо того, що нічого поганого не бачить у хірургічному втручанні заради краси. Тривалий час вважалося, що Білик змінила за допомогою лікаря ніс. Проте, це не підтверджена інформація.

Втім, нещодавно музикант, який тісно співпрацював з поп-дівою показав давній відеокліп на пісню “Любовь-яд”, де можна побачити молоду Ірину.

Руслан Квіта, який поділився відеорядом – знаменитий український музикант. Він співпрацював не лише з Іриною Білик, а й з легендарною Софією Ротару та Євгенією Власовою. На його рахунку також багато композицій, написаних для провідних зірок естради.