Рубрики: Шоу-бізнес
07.06.2021 11:27

Два поверхи, простора кухня та новітня техніка: як виглядає квартира, у якій живе Влад Яма з родиною?

У Влада Ями є безліч нерухомості. Однак, більшу частину часу він проводить у київській квартирі, яка знаходиться недалеко від місця роботи.
Поділитися

Влад Яма дуже серйозно відноситься до власної приватності. Він ніколи не публікує інформацію про те, де він живе, як виглядає його домівка і так далі. Він зробив єдине виключення для свого нового будинку за містом, куди запросив журналістів. Втім, його квартира залишається доволі таємничим місцем.

Чого не скажеш про дружину хореографа, яка де-не-де дозволяє собі показати підписникам, як вони з Владом живуть.

Квартира Влада Ями в Києві

Квартира Влада Ями знаходиться у Голосіївському районі. Там він, як і безліч інших українських зірок, проводить свої будні. Адже хореографу було-б дуже незручно кожен день їздити у місто на роботу. Судячи з знімків на особистій сторінці Лілії в соціальній мережі Instagram, квартира двоповерхова, виконана у білих та пастельних тонах.

В ній немає нічого зайвого. Майже усі стіни зроблені під білу цеглу. У меблях домінує колір дерева. Також не можна не звернути увагу на простору кухню та велику кількість домашньої техніки. До речі, Влад Яма є любителем різноманітних механізмів, особливо автівок.

На відео, де Лілія танцює у коридорі видно, що в квартирі доволі багато кімнат.

Окрім білого та кольору дерева, можна помітити і чорні елементи. Вони доповнюють інтер’єр і створюють затишок. Зараз родина активно показує, як проводить вільний час і розважає публіку різноманітними відео. Леон Яма є активним учасником цих подій. Донедавна Влад Яма не бажав показувати обличчя єдиного сина. Втім, вирішив все ж таки привчити його до публічності, адже йому від неї не втекти.

Мітки: Влад Яма