|
14.06.2021 22:00

Як виглядала єдина донька Наталії Сумської до того, як овдовіла та стала затворницею: найвродливіша з сім’ї

Наталія Сумська. Ця талановита акторка прославилася на всю Україну. Її поважають глядачі не тільки за відмінну гру та вміння перевтілюватися у різні образи, а ще й за гідну громадянську позицію.

Наталія Сумська за молодих років. Фото взято на просторах мережі.

Наталія завжди грала на екрані тендітних народних українських героїнь, а у життя їх  перенесла з початком агресії на сході нашої країни. Сумська-старша різко засудила країну-сусіда та ледь не обірвала стосунки зі своєю молодшою сестрою, Ольгою, яка не гребувала зніматися у серіалах для Росії.

Наталія Сумська за молодих років. Фото взято на просторах мережі.

Наталія живе зі своєю родиною та утримує 38-річну доньку. Дарина Мамай-Сумська впевнено йшла творчим шляхом своїх батьків. Вона подавала великі надії. Та три роки тому Дарина овдовіла. Її чоловік – музикант Юрій Трофименко помер. А всі клопоти з утримання 11-річної онуки та 38-річної доньки лягли на плечі Сумської-старшої.

Якою була Дарина?

Молода жінка зараз веде непублічний спосіб життя. Особиста трагедія перетворила її з перспективної акторки на скромну затворницю. Ледь можна знайти світлини Дарини до того, як вона овдовіла. Та все ж таки, піднявши архіви, редакції “Сенсація” вдалося дістати унікальні фото.

Дочка Наталії Сумської Дарина

Дарина з 17 років захоплювалася театральним та цирковим мистецтвом.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Наталія Сумська з донькою (праворуч)