|
18.06.2021 14:12

У серіалі “Кріпосна” замінили головну героїню і перезняли заради неї фільм, але нову Катю зненавидів глядач

Антураж ХІХ століття та небанальна історія молодої дівчини-кріпачки, яка завдяки своєму співочому таланту змогла потрапити у дворянські кола. Та Катерину, головну героїню там радо зустріли не всі. Зокрема, героїня Ксенії Мішиної, у другому сезоні буквально знущалася з бідної кріпачки.

Кадр з фільму Кріпосна

Глядач настільки полюбив Катю Вербицьку, яку зіграла Катерина Ковальчук, що не сприйняв заміну акторки у третьому сезоні.

Нагадаємо: у 2020 році шоуранерка Тала Пристаєцька розповіла про часткову зміну акторського складу. Замість Ковальчук на роль Каті запросили Соню Прісс. Цікаво, що обидві дівчата – російські артистки, що правда Софія грала не тільки у вітчизняних серіалах, а й для телеепопеї Netflix.

Образом Каті Вербицької Прісс поділилася у своєму Інстаграмі.

За словами Тали Пристаєцької, довелося провести кастинг серед 400 акторок аби знайти Соню. Намагалися підібрати максимально схожу дівчину за фактурою. Чому розірвали контракт з Ковальчук – невідомо. У мережі блукала версія, що начебто дівчина незаконно відвідувала Крим. Та підтвердження чуткам не знайшлося.

Писали бруд та бажали смерті

Прихильники підняли справжню хвилю хейту у коментарях. За свою колегу по цеху заступилася колишня виконувачка ролі Каті Вербицької. На своїй сторінці в Інстаграму дівчина заявила, що до неї дійшла інформація про те, як глядачі зневажають Соню.

Катерина Ковальчук заступилася за Соню Прісс

Акторка попросила не писати бруду в адресу нової героїні, а тим паче не бажати їй смерті.