Рубрики: Шоу-бізнес
01.07.2021 09:47

Юна дочка Ольги Фреймут зробила собі ніс та показала результат: про батька-британця більше нічого не нагадує

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут тричі мама, а її старшій доньці Златі від колишнього чоловіка британця вже 15.
Поділитися

З батьком своєї дочки Ольга познайомилася під час навчання в Міському університеті Лондона. Чоловіка звуть Ніл Мітчелл, а підкорити серце Фреймут йому вдалося галантним залицянням.

Їхні стосунки розвивалися так само стрімко, як і обірвалися – вже перебуваючи в положенні, майбутня телезірка повернулася додому в Україну, тому що не бачила майбутнього з Нілом і не хотіла спільного з ним життя. Зв’язку з колишнім Ольга не підтримує, але при цьому не забороняє спадкоємиці спілкуватися з татом.

Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Злато

У свої юні 15 років Злата активно веде особистий блог в соціальних мережах, у неї є власний бренд одягу, а також вона серйозно займається танцями і режисурою. Зіркова мама підтримує дівчинку у всіх починаннях і всіляко допомагає їй розвиватися.

Побачити, як і чим живе Злата можна в її Інстаграм-профілі, де вже понад 50 тисяч підписників. Свою аудиторію вона регулярно радує новими фото і відео, і всі вони збирають сотні лайків та коментарів.

Злата Мітчелл на показі власного бренду одягу

Примітно, що дівчина не соромиться показуватися перед фоловерами безглуздою. Ось, наприклад, у себе в сторіз дочка Фреймут хотіла продемонструвати, як вона красиво пірнає, але вийшло не зовсім вдало – Злата не розрахувала глибину і вписалася обличчям в дно басейну. Основний удар припав на ніс, проте вона прокоментувала це з гумором:

“Вирішила зробити собі безкоштовну ринопластику [пластику носа]”, – пожартувала дівчина.

Невдала спроба пірнути. Скріншоти з Інстаграму Злати Мітчелл
Невдала спроба пірнути. Скріншоти з Інстаграму Злати Мітчелл

Судячи з наступних публікацій, зі Златою все добре – вона не травмувалася.