Рубрики: Шоу-бізнес
02.07.2021 10:30

Руслана Писанка зіграла весілля зі своїм нинішнім чоловіком в недобудованому будинку: навіть фату не одягла

Українська телеведуча і акторка Руслана Писанка вийшла заміж ще у 2012-му, але про своє весілля розповіла лише через роки.
Поділитися

Руслана Писанка та Ігор Ісаков познайомилися в далеко не найкращий період життя зірки. Вона тоді залишилася без роботи і виживала, як могла – за рахунок пенсії батьків. Було це у 2009-му. Артистка і подумати не могла, що реєстрація в соціальних мережах поступово приведе її до справжнього щастя.

Саме в мережі Ігор вперше написав Руслані. Він, звичайно, знав, хто вона така, і наважився запросити її на чай. Писанка хоч і не відразу, але все ж погодилася, причому про призначене побачення вона і думати забула. Проте, Ісаков її дочекався. Так і зародилася їх історія кохання.

Ігор Ісаков та Руслана Писанка

Незабаром закохані почали вести розмови про весілля, або точніше буде сказати, натяки першою подавала акторка, а вже через рік з гаком після знайомства Ігор зробив пропозицію руки і серця коханій.

Як публічна людина, Руслана хотіла приховати від журналістів цю щасливу подію, і їй це вдалося, однак на шкоду урочистості. У програмі “Світське життя”» знаменитість поділилася подробицями одруження:

“В недобудованому будинку ми зробили такі столи, лавки, я зробила кілька салатів, якісь там напої поставили. Прийшли друзі, і так як буває на будь-якому весіллі, ще до того ж прийшли друзі друзів. І так вийшло, що я запросила всіх на сніданок, люди прийшли і сиділи з дев’ятої ранку до десятої вечора”.

Руслана Писанка у Світському житті

Вже пізніше в рамках проекту “Зважені та щасливі” Руслана Писанка вдруге вийшла заміж за свого чоловіка Ігоря Ісакова. Їх друге міні-весілля проходило в етно-стилі, тому фати в образі нареченої не було.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі