|
05.07.2021 16:54

Як виглядають семеро дітей журналіста Дмитра Гордона, яких може й не семеро – може ще більше (ФОТО)

У послужному списку Дмитра Гордона численні інтерв’ю з відомими особистостями різної величини, починаючи від політиків і закінчуючи артистами. Він розпитує знаменитих гостей про всі подробиці їхнього життя, зате свої секрети не розкриває. Деякі джерела приписують Гордону чотири шлюби, проте достовірно відомо лише про двох його дружин.

З першою Оленою Сербіною Дмитро познайомився ще в юності. Їм вдалося створити міцну родину, в якій народилося четверо дітей. Настаршому Ростиславу 29, він випустився з Київського інституту міжнародних відносин, захоплюється фотографією. Другий син Дмитро закінчив Музичний коледж Берклі в Бостоні, а також в свої 26 він є чотириразовим чемпіоном Європи з об’єднаних єдиноборств. Ще у пари є 22-річна дочка Єлизавета та 20-річний син Лев.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Старший син Дмитра Гордона Ростислав
Дочка Гордона Єлизавета
Дмитро Гордон-молодший

Варто зазначити, що, судячи з біографії журналіста у Вікіпедії, двох старших синів йому народила не Сербіна, а дві інші жінки. Втім, ніяких деталей з приводу цього у медіаполі немає, тому вважається, що усі четверо старших спадкоємців з’явилися на світ у першому шлюбі Дмитра.

Здавалося б, такі міцні відносини нічого не може зруйнувати, однак в 2011 році Гордон почав виходити в світ з молодою колегою по цеху – журналісткою Олесею Бацман. Вона і стала його другою дружиною, а про причини розлучення з Оленою герой статті не розповідає.

Дмитро Гордон і його друга дружина Олеся Бацман

Олеся молодше Дмитра на цілих 17 років, проте, вона все одно вийшла за нього заміж і народила трьох дітей, причому всі – дівчатка. У 2012-му у пари народилася дочка Санта, в 2016-му – Аліса, в 2019-му – Ліана. Чи збирається щасливе подружжя зупинятися на досягнутому в плані кількості дітей – невідомо.

Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман

Гордон пишається усіма своїми спадкоємцями і не втомлюється радіти їхнім успіхам, а дружина Олеся зуміла поєднати турботу про чоловіка і доньок не на шкоду самореалізації. Схоже, в їхній родині панує повна ідилія.

До речі, в інтерв’ю для програми ЖВЛ на запитання про кількість нащадків Дмитро сказав, що в якийсь момент збився з рахунку:

“Ви знаєте, насправді дітей може й не семеро, може ще більше”, – пожартував чоловік.

Родина Дмитра Гордона
Діти Дмитра Гордона