Рубрики: Шоу-бізнес
20.07.2021 18:40

На весіллі Алла Пугачова з Максимом Галкіним виглядали як онук з бабусею: в мережі пару підняли на сміх

Шлюб Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав у публіки суперечливі почуття з самого початку. Причина криється у великій різниці у віці.
Поділитися

Примадонна російської естради старша свого чоловіка-гумориста на цілих 27 років. Проте, пару не хвилюють цифри в паспорті, як і думка оточуючих. Не буде перебільшенням сказати, що історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна досі не дає спокою багатьом користувачам мережі. За всі ті роки, що знамените подружжя разом, дехто так і не повірив у щирість їхніх почуттів.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Ось і під весільним фото закоханих зібралося безліч несхвальних коментарів, у яких їх називають не молодятами, а бабусею і онуком. До речі, фату співачка не одягала, але була в білому. Пародист же замість краватки обрав джентельменський метелик до свого солідного костюму.

Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна

Навіть постійна критика не заважає сімейству Алли Борисівни і Максима мати цілу армію шанувальників по всьому світу. У соцмережах можна зустріти відразу декілька вельми популярних фанатських акаунтів зіркової пари. Одна зі сторінок х присвячена двійнятам пари Лізі та Гаррі. Батьками Пугачова і Галкін стали у 2013 році за допомогою сурогатної матері, ім’я якої за зрозумілих причин тримають в секреті.

Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми
Гаррі та Ліза Галкіни

Громадськість сприйняла цю новину двояко – одні пораділи за щасливе подружжя, інші вже по традиції почали їх засуджувати. Втім, немов на заздрість усім злостивцям Алла і Максим продовжують одне одного любити і плекати, а також ростити своїх спадкоємців в атмосфері абсолютної гармонії.

Більше цікавого про життя героїв нашої сьогоднішньої статті дивіться у відео нижче: