Алла Пугачова та Максим Галкін злилися у поцілунку під час пишної вечірки в честь дня народження гумориста

Максим Галкін та його відома обраниця дійсно здивували і фанатів, і гостей.

Алла Пугачова і Максим Галкін живуть душа в душу майже 20 років, так що вже складно уявити, чи були інші жінки в житті шоумена до фатальної Примадонни.

Разом вони виховують близнюків Гаррі і Лізу, обробляють чудовий сад в своєму замку, а вчора влаштували пишну вечірку для зіркових друзів, якій відзначили ювілейне 45-річчя Галкіна.

Кохання між зірками справжнє!

Скріншоти сторінки Максима Галкіна.

Те, що в парі співачки і гумориста досі є місце пристрасті, подружжя показали вечірці на честь дня народження Максима. Так, 45-річний іменинник, куштуючи тортом, почув із залу вигук “Гірко!”, і легко поцілував стоїть поруч дружину. Правда, після цього заклики друзів не припинилися, і тоді Пугачова з Галкіним злилися в пристрасному, довгому поцілунку на очах у сотень друзів і колег артистів. Так, чоловік і дружина не посоромилися показати свої емоції і захопили всіх гостей вечірки, які зайвий раз переконалися в щирості почуттів пари.

Варто відмітити, що Примадонна при цьому засоромилася.

Також варто підкреслити, що вечірка у Максима Галкіна вийшла дійсно пишною та гучною. Святкування було більше схожим на аншлаг у клубі, ніж на прийом у знаменитості. Усе це відбувалося вночі, під відкритим небом та з безліччю знаменитих гостей. Під час вечірки Максим Галкін не забував про своїх фанатів і постійно доповідав їм на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у вигляді відеороликів.

Сподіваємося, що дуже скоро стане відомо набагато більше деталей, і ми зможемо розповісти вам, як саме Максим Галкін відсвяткував свій ювілей.

Схожі статті