Рубрики: Шоу-бізнес
26.07.2021 12:18

Олю Полякову вперше не пустили на літак: артистка лишилася в аеропорту з донькою та десяткою євро на руках

Оля Полякова - яскрава українська знаменитість. Та навіть такі зірки, як вона можуть потрапити у халепу. Дізнайтеся, чому не пустили білявку у літак.
Поділитися

Оля Полякова знаменита та впливова. Вона має чималі стати в Україні та може дозволити собі мандрувати світом у будь-який момент, коли забажає. Артистка минулого тижня вирішила відлетіти з донькою закордон, але на шляху до відпочинку стала авіакомпанія, яка не пустила співачку у літак. Розберемося, що трапилося.

Разом зі старшою донькою Марією артистка вирушила у Ніццу. Для перельоту обрала компанію “Люфтганза”. Виявилося, що при пересадці Оля разом з донькою не встигла на посадку і літак вирушив без них.

Оля Полякова

Співачка гнівно розповіла, що їх спершу затримали у літаку, а, коли потрібно було пересісти на інший рейс до Ніцци, співробітники “Люфтганзи” просто не пустили Олю з Машею через те, що вони начебто запізнилися на посадку.

Артистка не могла стримати люті, але врешті-решт змогла розібратися із ситуацією. Співробітники посприяли тому, щоб дати квиток Поляковим на наступний літак до Ніцци. Зірці довелося затриматися в аеропорту на 3 години.

Оля Полякова

За словами Полякової, вона також отримала компенсацію від авіакомпанії у розмірі 10 євро. Кошти можливо було витратити у магазинах або ресторанах літовища. Єдина, хто не втратив почуття гумору – Маша. Дівчинка хотіла знімати відео.

І все-таки білявці вдалося дістатися омріяної країни. З затримкою, але все ж таки вона прилетіла у Ніццу. Оля пізно ввечері опублікувала історію, де побажала всім надобраніч зі свого готельного номера.

Сторіз Полякової