Рубрики: Шоу-бізнес
30.07.2021 11:08

Ольга Фреймут влаштувала сестру на роботу: на горизонті ревізорки з’явилася конкурентка — її краща версія

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут познайомила шанувальників зі своєю правою рукою – молодшою ​​сестрою Юлею.
Поділитися

На телебаченні Ольга Фреймут вже давно не з’являлася в якості ведучої, а в короткому інтерв’ю “33 за 3” з Олександрою Кучеренко зірка зізналася, що не планує повертатися на блакитні екрани. Зараз вона активно популяризує етикет. Ольга знімає короткі відеоуроки для соцмереж, де розповідає, як правильно вести себе в делікатних ситуаціях. Звичайно, це безкоштовно, а за гроші будь-хто може потрапити на курси Фреймут “Ідеальна жінка”.

Як виявилося, з організацією інтенсивів знаменитості допомагає її молодша сестра Юлія. Вона працює на відому родичку в якості директора, про що та сама розповіла шанувальникам.

Сестра Ольги Фреймут Юлія

Юля молодша за Ольгу на 10 років, але незважаючи на це, Фреймут здається, що старша в їхній парі сестра. За професією вона дипломат, а ще у неї є друга вища освіта за спеціальністю юрист:

“Всі ці її якості дуже допомагають мені в роботі. Тому Юля – моя права рука, вона відповідає за мої телепроекти, книжкові проекти, лекції”.

Ольга Фреймут з сестрою

Телеведуча також зазначила, що вони з Юлією схожі настільки, що та може своїм обличчям розблокувати телефон Ольги:

“Юля – це я, і, напевно, найкраща версія мене. Вона – ангел. Я ніколи не бачила, щоб Юля плакала. У нашій родині вона та людина, яка завжди підбадьорить всіх, не дозволить засмучуватися”.

Цікаво, що коли у Фреймут через ковід на деякий час зник голос, на телефонні дзвінки відповідала молодша сестра, причому від імені Ольги. Більше того, вона навіть підміняла зірку під час начитки текстів до уроків з марафону сучасних манер.