|
31.07.2021 22:25

Як уживається Руслана Писанка з сином свого чоловіка від іншої жінки: друга мама, сувора мачуха чи подруга?

Руслана Писанка. Героїня цього матеріалу – справжній приклад сильної жінки, яка “зробила себе сама”. Артиста попри всі стереотипи про зірок телеекрану пішла працювати ведучою та багато років поклала на кар’єрні здобутки.

Щодо особистого життя, своє кохання зірка знайшла у досить зрілому віці.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков

Спільних дітей у подружжя немає через вік та ризики для здоров’я. Хоча ми знаємо багато прикладів того, як зірки зверталися по допомогу до сурогатних матерів. Зокрема ніщо не завадило Ірині Білик, Аллі Пугачовій і після 40-ка років знову заколисувати своїх немовлят від коханих чоловіків. Та Руслана Писанка – не така.

Весілля Руслани Писанки та Ігоря Ісакова на проекті Зважені та Щасливі

Свого коханого Ігоря Ісакова знайшла артистка у мережі. Зустріч онлайн сталася з ініціативи бізнесмена. Виявилося, що у чоловіка вже були серйозні стосунки і він навіть має дорослого сина.

Що ж, самій Руслані не вдалося народити дитину і все кохання вона віддала юному пасинку.

Названий син Руслани Писанки.

Хлопець жив тривалий час з батьком та не протестував, коли той привів нову обраницю додому. Руслана згадувала, що коли Ігорів син був ще підлітком, вона вчила його основам господарства. Завдяки артистці юнак зараз вміє готувати.

Та, подорослішавши, пасинок телеведучої взяв рішення жити окремо. Полишив він і батька, і названу матір та поїхав до Черкас.