|
19.08.2021 23:38

(Відео) Руслана Писанка оконфузилась у прямому ефірі: навіть харизма ведучої не врятувала її від ганьби

Відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка стала улюбленицею мільйонів глядачів завдяки своїй харизмі та  чарівності. Навіть якщо вона роками не приймає активною участі у зйомках, аудиторія все одно її не забуває і любить. Втім, виявилося, що зі знаннями у Руслани Писанки є певні проблеми. А саме з географією України.

Руслана Писанка знаньбилася через Ужгород

Ужгород – адміністративний центр Закарпатської області та Ужгородського району. Судячи з усього, Руслана Писанка переплутала ці поняття в ефірі “Твій день”, через що і виник конфуз. Це помітили користувачі Facbeook з Ужгорода і опублікували фрагмент прогнозу погоди, який вела Писанка.

Телеведуча повідомила в прямому ефірі, що на жителів “Ужгородської області” чекає похолодання, при цьому вказавши на Ужгород на мапі України.

Варто відмітити, що аудиторія відреагувала по-різному, деякі вважають, що це дуже смішно, інші ж вирішили присоромити телеведучу. Найдивніше у цій ситуації, так це той факт, що я Руслана декілька років працювала ведучою прогнозу погоди і досі не запам’ятала, що Ужгородської області не існує.

Однак, телеведуча і сама не заперечує того факту, що не пам’ятає шкільної програми. Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився запис, у якому вона намагається декламувати вірш Тараса Шевченка.

Втім, у цьому випадку ці знання їй не надто необхідні для виконання своїх прямих обов’язків. Чого не скажеш про знання географії України.