|
30.08.2021 20:09

Володимира Дантеса помітили на елітному спорткарі: чоловік Дорофєєвої відвалив немалі гонорари, але чиї?

Володимир Дантес. Цей співак свого часу був кумиром українських підлітків. Та після одруження з Надією Дорофєєвою, яка досягла піку популярності, його почали асоціювали з дружиною.

Надя Дорофеєва і Володимир Дантес

Втім, артист не комплексує та йому вистачає самоіронії, щоб боротися з критиками. Разом з дружиною вони пліч-о-пліч ідуть до нових звершень. Нещодавно артист приголомшив своєю новою автівкою, на якій роз’їжджає столицею. Побачила співака Леся Нікітюк.

Володимир Дантес

Виявляється у подружжя Дантеса-Дорофєєвої є елітна машина марки “Тесла”. Нове авто такої моделі коштує не менше мільйону гривень. Транспорт має скляний дах та мультимедійне оснащення.

Чому Володимира Дантеса вважають безробітним?

Не секрет, що часто у бік артиста закидують не завжди приємні жарти. Навіть Потап свого часу жартував, що Володимир сидить у тіні Надії Дорофєєвої.

Потап дає інтерв’ю Володимиру Дантесу

Сам артист на кпини реагує з гумором. Свого часу він навіть опублікував світлину в інстаграмі з підписом:

“Справа Володимир Дантес – безробітний, точніше так всі думають”

Артист порівняв свої світлини теперішні та 10-річної давнини, коли він був ще простим учасником “Фабрики зірок”. Володимир 3 роки тому розповідав про те, що свого часу він дуже плідно працював на різних проєктах та зміг накопичити достатньо коштів для того, щоб взяти перерву від роботи. Та зараз знаменитість потроху повертається на телебачення.