“Опускаються руки”: Надя Дорофєєва засмутила новиною про особисте життя з Дантесом та готова відкрити правду

Надя Дорофєєва зізналася, що готується до великих подій. Усі деталі в статті.

Нещодавно відома українська співачка, тренер шоу “Голос країн Надя Дорофєєва поділилася зі своїми підписниками новим фото з відпочинку в Туреччині. Знімок вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Як відомо, днями виконавиця вирушила відпочивати зі своїм чоловіком, співаком і коміком, Володимиром Дантесом. Кохання нарешті можуть розслабитися та присвятити свій час одне одному. Тому ті, хто хвилювався за стосунки пари, можуть видихнути — у них все в порядку.

Новина від Наді Дорофєєвої

На світлині Надя позує спиною у світлій розстебнутій сорочці та сірих міні-шортах. У дописі до публікаціі співачка зізналася, що у неї бувають моменти, коли опускаються руки.

Але вслід за цим зі знанням послідувала інша новина: Надя готується до нових релізів і готуються дивувати свою публіку. Що саме підготувала для фанатів співачка достовірно невідомо, але це може буде пов’язано як з роботою, так і з особистим життям. Адже часто виконавці поєднують піар з релізами.

Варто відмітити, що зараз кар’єра Наді Дорофєєвої йде вгору. У цьому році співачці вперше вдалося провести свій сольний концерт, адже за час її кар’єри тільки нещодавно послабилися карантинні обмеження.

Що ж стосується особистого життя співачки, здається, що ніяких змін не відбувається. І хоча подружжя останнім часом проводить разом занадто мало часу, начебто нікого це не хвилює. Нагадуємо, що Володимир Дантес став стендап-коміком і провів свій перший виступ. У глядацькому залі сиділа його вірна дружина і підтримувала коханого у його починанні.

Схожі статті