Рубрики: Шоу-бізнес
09.09.2021 16:44

Ольга Фреймут вперше показала свою британську свекруху Морін: жінці 85, а вона відпочиває на Ібіці (ФОТО)

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут у студентські роки жила в Лондоні, де мала стосунки з галантним британцем.
Поділитися

Батька старшої доньки Ольги Фреймут звуть Ніл Мітчелл, саме його прізвище Злата і носить. Познайомилася з ним майбутня зірка телебачення під час навчання у “City University London” (Лондонський міський університет). Підкорити серце вибагливої Олі чоловікові вдалося завдяки своєму аристократичному вихованню.

Роман закоханих розвивався так само швидко, як і закінчився – вже вагітною Фреймут повернулася додому з-за кордону, оскільки зрозуміла, що не бачить майбутнього з Нілом:

“Я від нього втекла. Жінка розвивається, і для кожного періоду є свої чоловіки. Є чоловіки нашого дитинства, є чоловіки нашого рагульства, є чоловіки наших досягнень. Чоловіки рагульства – це коли з часом ти питаєш у себе: “Як я взагалі могла з ним зустрічатися?”. Ось Ніл – це чоловік мого рагульства”, – зізнавалася теледіва в одному зі своїх інтерв’ю.

Ольга Фреймут

За словами Ольги, з Мітчеллом було все передбачувано, романтика зникла, почало ставати нудно, до того ж він дуже ревнував Фреймут до її ровесників:

“Він з часом розслабився – манери зникли і залишився типовий хлоп з Лондона. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен”.

Ольга Фреймут зі Златою та її батьком Нілом

Цікаво, що вже після розставання відносини Олі та Ніла покращилися. Вони спілкуються і дочка часто гостює у батька в Британії. А нещодавно у себе в Інстаграмі Фреймут вперше показала фото своєї англійської свекрухи – бабусі Злати, яку звуть Морін:

“У 85 Морін має улюблені ресторані і за два тижни летить на Ібіцу з подругами. Беру з Морін приклад”, – підписала кадр знаменитість.

Екс-свекруха Ольги Фреймут Морін

Видно, що жінка, не зважаючи на такий поважний вік, виглядає дуже доглянутою.