Рубрики: Шоу-бізнес
25.09.2021 14:22

Шестимісячний син Анастасії Приходько важко захворів: співачка розповіла усю правду про стан малюка

Анастасія Приходько розповіла, що зараз відбувається з її сином.
Поділитися

На початку цього року українська співачка Анастасія Приходько стала мамою втретє. 25 вересня знаменитість поділилась, що її молодшому сину Луці сьогодні виповнюється шість місяців. Вагітність зірки стала головною інтригою весни, а факт материнства — сенсацією.

Хвороба зіркового малюка

З цієї нагоди зіркова мама навіть опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зворушливе відео, на якому щаслива Настя цілує свого малюка, а той тримає її малесенькими ручками за щоки.

Однак, святкову дату зіпсувала хвороба Луки. Хлопчик занедужав на бронхіт і зараз лікується. Про це зірка повідомила у описі до публікації. Варто відмітити, що третього малюка Анастасія не планувала, але доля вирішила зовсім інакше. Більш того, вагітність була затьмарена психічним станом зірки, яка дуже боялась третіх пологів і вважала, що може піти з життя.  За словами зірки, до появи другої дитини вона була більше готова, але в якийсь момент вирішила, що на цьому варто зупинитися.

“Про третю дитину навіть мови не йшло, адже у мене є повний набір: хлопчик і дівчинка. Що ще потрібно? Але після того, як ми з чоловіком повінчалися, Бог послав нам ще одну дитину. Ясна річ, про аборт мови бути не може!”, – коментує співачка.

Зараз співачка виховує двох хлопчиків і одну дівчинку у заміському будинку. Чоловік забезпечує артистку усім необхідним, а вона потихеньку повертається до творчості та діяльності артиста. Зараз вона активно ділиться усіма новинами в користувачами мережі та не скупиться на будь-які подробиці.

Бажаємо маленькому Луці здоров’я та сил.