Рубрики: Шоу-бізнес
29.09.2021 16:55

Як виглядає новонароджений син Святослава Вакарчука, якого він щосили ховав від екс-дружини Фонарьової

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно вперше став батьком, але свою дитину показувати публіці не поспішає.
Поділитися

Святослав Вакарчук з тих знаменитостей, котрі не полюбляють виносити особисте життя на загальний огляд, однак за останній час саме його ім’я рясніє у заголовках ЗМІ, і цьому є декілька причин. Спочатку музикант повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років подружнього життя. На вичерпне пояснення розраховувати не варто – за словами зірки, їхні дороги просто розійшлися, але він вдячний Лялі за все, що вони пройшли разом.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук

Трохи згодом стало відомо про народження первістка у Святослава. Це підтвердила прес-служба артиста. Сина він назвав на честь дідуся (свого батька) – Іваном. Більшої інформації Вакарчук повідомляти не хоче, аби дати дитині можливість стати на ноги без зайвої уваги.

Так само співак приховує і особистість жінки, яка зробила його батьком. Втім, пресою гуляють чутки про те, що це нова кохана Святослава. Їй близько 40 років і на момент появи дитини пара була разом вже декілька місяців. Деякі джерела стверджують, що обраниця музиканта працює у продюсерській компанії Radioactive, яка знімає рекламу міжнародних брендів, кліпи і серіали. Неодноразово “Океан Ельзи” з нею співпрацювали.

Завдяки цьому вдалося з’ясувати ім’я можливої матері новонародженого Івана Святославовича – Євгенія Яцута. На одному зі світських заходів кількома місяцями раніше жінку помітили з вагітним животом.

Євгенія Яцута

І хоча свого сина щасливі батьки не показують, пропонуємо подивитися на результат комп’ютерного моделювання, який схрестив обличчя Святослава та Євгенії – можливо, саме так виглядає хлопчик:

Син Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути