“Він плакав, я його заспокоїв”: Святослав Вакарчук після народження сина поділився своїми першими відчуттями

Відомий український музикант Святослав Вакарчук продовжує ділитися з численними прихильниками особистим.

Нещодавно стало відомо, що фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук вперше став батьком. У нього вже давно є дочка від шлюбу з Лялею Фонарьовою, хоча насправді вона для співака не рідна дитина, а падчерка. Втім, тепер 46-річний артист сповна зможе відчути на собі всі радості батьківства.

Народився у Святослава син, якого він назвав на честь дідуся Іваном. Цю новину підтвердили у пресслужбі музиканта, однак особистість матері хлопчика ретельно приховується. Незважаючи на це, мережею поширилися чутки, що нею стала 39-річна Євгенія Яцута. Жінка є виконавчою продюсеркою продакшену Radioactive Films, який неодноразово співпрацював з “Океан Ельзи” з приводу зйомок кліпів. Кількома місяцями раніше Євгенію на одному з публічних заходів помітили вагітною.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Про те, що у Вакарчука стосунки з Яцутою, ніхто нічого не підозрював, адже тільки у червні 2021-го співак повідомив про розлучення з Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років подружнього життя. Схоже, що саме Святослав був ініціатором розриву, хоча причин свого рішення він не повідомив, а Ляля відмовилася коментувати ситуацію журналістам.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук

Фанати помітили, що з народженням сина Вакарчук став більш відкритим. Про це свідчать його свіжі публікації в Інстаграмі. Теми особистого життя зірка все ще не торкається, однак ділиться спогадами з дитинства.

На цей раз Святослав згадав, як він разом з молодшим братом Олегом грали на даху дев’ятиповирхівки у Львові. Йому тоді було років 9, а брату десь 4:

“Якось під час однієї з таких ігор мені потрібно було за чимось побігти додому. І я залишив його з іншими дітьми. І коли за 10 хвилин повернувся, побачив його наляканим, він плакав, бо залишився один серед малознайомих людей, а старші діти ще й глузували з нього. Взяв його за руку, заспокоїв і ми разом спустилися звідти. Така моя дитяча історія про перше відчуття, розуміння, що таке сімейна підтримка, сімейні цінності. І це залишилось зі мною на все життя”.

У коментарях підписники зазначили, що розповідь вийшла дуже зворушливою, а також попросили Вакарчука не зупинятися і продовжувати впускати їх у своє життя.

Схожі статті