Рубрики: Шоу-бізнес
04.10.2021 20:04

Руслана Писанка сильно пошкодувала, що схудла: пожертвувала здоров’ям заради мрій про вроду

Руслана Писанка розповіла, чому шкодує про своє схуднення.
Поділитися

Декілька років тому відома українська телеведуча Руслана Писанка разом зі своїм коханим чоловіком Ігорем відправилася на реаліті-шоу, де мала схуднути. В результаті пара втратила 80 кг на двох. Можна було-б подумати, що зірка не в собі від щастя від подобно змін. Але якби не так! Телеведуча зізналася, що пожертвувала своїм здоров’ям заради стрункості і більше ніколи б на цей крок не погодилася.

Руслана Писанка пошкодувала про схуднення

Руслана Писанка

В ефірі програми “Твій день” ведучі обговорювали зайву вагу та методи, за допомогою яких можна її позбутися. Та навіть продюсера шоу Єгора Гордєєва Писанка одразу попередила, що ніяких кардинальних перевтілень з її участю не буде. До того ж, різке схуднення вплинуло на самопочуття і самої зірки, і її чоловіка.

“З власного досвіду: зуби “летіли”, волосся “летіло”, обвисла шкіра – це взагалі виглядає нездорово”, – поділився чоловік Писанки.

Руслана Писанка

Руслана запевняє, що більше на такий експеримент не піде ні в якому разі, і вважає, що вона має залишатися у своїй вазі, і в тілі, в якому їй комфортно. Цілком можливо, що на погляди Писанки Вплинула сучасна течія бодіпозитиву, яка пропагандує любов до себе та прийняття будь-яких розмірів.

Також вона зазначила, що ніколи не буде такою як Світлана Лобода, і вважаю, що худа Руслана Писанка насправді нікому не потрібна. І зірка цю, може мати рацію. Адже Голівуд постійно прощається з комедійними акторами, який раптово позбавилися ваги і стали не цікаві режисерам.

До речі, не дивлячись на усі скарги, і чоловік ведучої Ігор, і сама Руслана виглядають неймовірно.